Just nu ..

Hemkommen från träningen nu, sitter och bloggar medans jag kollar på Idol. Ska snart hoppa in i duschen! Går till 10 imorgon och efter det ska jag in till stan och fixa lite inför min outfit till 3:3 imorgon :) ska bli kalas kul där! Innan 3:3 ska jag på förfest/18års fest hos Corsi och Elin, skööj :) Åhh nu längtar jag lite extra tills imorgon bitti. För er som inte vet så är temat på 3:3 Flowepower. Aja nu ska jag koncenterar mig på Idol. Kanske hinner skriva något senare! PUSS


haha sjukt fin!

HTC Wildfire

är sugen på att köpa denna telefonen nu :)

OCH ..

emilia om du läser detta så snälllla snälllaaa följ med imorgon, kommer bli kalaskul!:)



truppilovii

halluuu, sitter hemma nu och jag gör inte allt för mycket! Har precis kommit hem från skolan. Jo föresten jag kollade precis på vårt band/rep program från SM i våras, jag saknar det nått otroligt! Vill tillbaka dit igen ..




Svar tack!

vad kan man ha för nederdel om man ska vara en hippie???????????? (om man inte har vida byxor!!)

Snabb inlägg.

Ska kolla på one tree hill nu, sen halv åtta hos mig & till sist idol. vi hörs efter!

Kickboxning

har precis ätit och snart ska jag iväg och planera m.m. för barngruppen tillsammans med Emelie. Sen blir det kickboxning för hela slanten med Tove!!! Vi höres senare PYSSSSS

p.s. var hos tandläkaren idag och jag hade inga hål :D heheeee
TUR DEEEE!!!!

strul med internet.

godkväller, internet har inte fungerat på hela dagen så har inte kunnat skriva förut. har inte tid att skriva nu heller så det  blir bara kort. Har pluggat matte, umgåts med ebba, varit tränar, tittat tv & nu är jag med Sebbe. Nu blir det resten av min bakelse från igår. Godnatt på er.


och så en gammal gympabild.

träning, kalas m.m.

hej! har inte hunnit skriva idag. Var på träning från 10-13 & sedan var det bara snabbt hem och duscha för att sedan åka på kalas :) Nu är jag iallafall hemma, ska kolla igenom matte & städa lite på mitt rum idag.

Igår kväll lagade jag först bakad potatis till mig & Hannah som vi åt :) sen sms:ade Louice och frågade om vi ville komma till Cornelia. Så vi stack dit tillsammans med Emilia och kollade på film & mös!


helluu.

sovit gott inatt? de har minsann jag gjort iallafall. Bion igår var rolig och helt okej bra! Har inte hunnit göra så mycket idag, var på rusta en sväng, hämtade ebba & följde med till solhaga. nu ska jag titta på The oc! :)



bio ikväller.

HEJ :D :D just nu sitter jag och dricker nyponsoppa och laddar inför kvällen. Blir bio då med Hannah och Ebba, ''i rymden finns inga känslor'' ska vi se :) vi hörs om en stund igen! Puss så länge.


ny hårfärg nu ..

resultat;

hårfärg..

har precis ätit & förtillfället kollar jag idol, ska snart hoppa in i duschen. Och efter det ska jag till Sebbe.

Ska ju färga håret imorgon, snälla kom med förslag får ångest?
funderar på blonett eller lite mer åt det rödbruna hållet;




tv serier.

Hej på er, har precis kollat på one tree hill. Det är så sjukt bra asså! Nu ska jag nog ta något och äta och kolla på chuck. Vid halv 5 blir det träning och senare ikväll blir det hem till Sebbe. Har studiedag imorgon och då ska jag färga håret :) Har dock inte bestämt hur än. Några förslag? 

kvällen

godkväller, har precis ätit lax, potatis och hollandesås goooottti. Innan det var jag tränare för mina pvu:are. Snart ska jag hoppa in i duschen sen blir det plugg och tv. HEJSVEJ

för en kort stund

hemma för en kort stund nu, har precis ätit några mackor. Vid 6-tiden ska jag iväg med skolan och kolla på någon teater, tills dess blir det plugg. vi hörsss...

jeans

blev ett par jeans i stan idag, ja det gick ju bra med shoppingförbudet haha.


min dag

hej på er. Har knappt varit hemma idag, var först på china wall och åt bufé med mormor, morfar & hannah:) Sen var jag i stan en snabbis med Hannah och efter det drog jag direkt till Centralskolan och var tränare! nu är jag äntligen hemma, har precis ätit och nu ska jag plugga & kolla på biggest loser sverige.

sjukt tråkigt väder idag har fått gå med luvan uppe
nästan hela dagen! nej regn är inget å gilla..

engelska

har pluggat hela dagen, engelska engelska & engelska inte så kul faktiskt .. Tog en paus och lagade mat till familjen. Nu är det tillbaka till engelska böckerna, sedan ska jag ut i gymmet och träna lite. Kram på er.

gårdagens outfit;



röstat

har samlat vuxen poäng idag, var precis och röstade hehe:)



hej

igen, sitter hemma hos sebbe nu:) Vi gör inte speciellt mycket han kollar fotboll & då passade jag på att skriva ett inlägg.

Innan jag kom hit åt jag först kebab sen åkte jag och Ebba och Hannah till hemmakväll och köpte film och lite godis. Sen kollade vi på filmen hos mig med min familj. Nu är jag mätt som en feeeet jag vet inte vad. Aja matchen är slut nu så får väl mys med sebbe igen!

Ha en fortsatt underbar lördagskväll!!!!!



Ny boll

hej på er. Har precis kommit hem från Vinslöv har varit och kollat på tävling. Gick ganska bra för dom:) Köpte även en ny boll som jag fick av mammi :) SKOJSKOJ! Nu ska jag åka med pappa och handla pizza. vi hörs, 


min boll!


min kväll

har precis kommit hem från Hannsing. Blev mys med räkor, lite vin, idol, fika och annat. Precis innan jag stack till Hannah gjorde jag vid Ebba inför en tjej-kväll hon skulle på, resultatet kommer på bild nedanför.








Tack för ikväll snäckan.

vinterjacka

va på stan med mamma en stund idag o lämnade tillbaka filmer och kollade i affärer. Fick en vinterjacka av henne :) riktigt varm och skön!!


skolval

hej på er, har nästan precis slutat skolan! Hade en lektion och så skolval. Gick sjukt snabbt att rösta. Nu ska jag snart laga lite mat och efter det vet jag inte vad jag ska göra, får se :) Kvällen spenderas iallafall med hannah, med lite räkor & mys!

engelska ...

hej på er, sitter här och försöker göra mitt engelska arbete .. Går sådär, engelska är inte mitt starka ämne ´NEJ! Aja skolan har varit helt okej idag & imorgon går jag till tio! :) har ändrat schemat nu!!! nu ska jag fortsätta med engelskan sedan träna! ha de brau sålänge,,


mitt nya schema! ledig på måndagar.

one tree hill.

hej på er! kollade nyss på one tree hill, blir så besviken på avsnitten nu.. varför ska de bli dåligt när allting var bra? aja hoppas att det blir bättre nästa vecka:)! Nu ska jag hoppa in i duschen! Kram.

this song makes me think about you ,





I'm insanely inlove with you , Sebastian Hansson <3

-

Blev inte mycket med pluggandet .. Istället blev gossip girl :) och ikväll kommer one tree hill ut , skit fint :D :D har längtat efter alla nya avsnitt. snart blir det halv 8 hos mig sedan Idol!

jag kollar alla mina avsnitt här !


duktig!

Lång dag i skolan idag, lite rolig dock haha. Lunchade i stan idag, bakadpotatis:) Nu ska jag nog vara duktig och göra lite läxa som vi har till nästa vecka för vi har ju så mycket då! 


myday

hej på er, :) dagen har spenderats hemma och i träningshallen. Vaknade upp med min älskade Sebbe. Först gick jag upp och körde ebba till skolan och sedan gjorde jag ägg till mig och Sebbe :) sen stack han till skolan och jag blev kvar hemma och tog de lugnt. Vid två körde jag och hämtade Ebba i skolan igen. Och efter det bar det av till träningshallen och  där var jag tränare 3 timmar. Nu har jag precis ätit och sitter nu bänkad framför tv:n där biggest loser syns på rutan!



gjorde också en egen kaffelatte idag, gottiii!

hej,

sitter och dricker cola just nu, tycker att jag förtjänar de. Har precis skrivit klart massa lappar till barngruppen jag tränar i gymnastik och nu kan jag säga att min hand är ganska död. Annars har jag inte gjort något vettigt idag, varit tränare, plockat undan lite på mitt rum och vilat upp mig :) 

sitter också och kollar på sista minuten resor haha. Brukar göra det ibland, hade varit hur fint som helst att åka till ett varmt land med några vänner. men tyvärr kan jag inte de för jag har skola här hemma och massa annat. Men drömma är fint ;-) Till våren ska jag iallafall åka!
Nu ska jag kolla vidare på resorna och ikväll ska jag mysa med min älskling som jag inte träffat på hela helgen!! <3

en resa för 1775!

två bilder





sen i fredes. denna första precis innan jockes förfest och den andra på mc efter jocke. Blev tyvärr inga mer bilder från den kvällen!

tränare

Godmorgon, somnade väldigt tidigt igår. Kollade på sommaren med Göran sen slocknade jag. Idag är jag iallafall piggare och sitter förtillfället och äter frukost snart ska jag bege mig till livius hallen och vara tränare i ca 3 timmar. Vi hörs efter!

sleten

hejjjjj har precis kommit hem från hemmakväll. Nu ska jag vila för jag känner mig rätt sleten haha.

gårdagen.

Godmorgon, hade ingen chans att skriva igår för jag hade fullt upp hela dagen får skriva nu istället.

Gårdagen började med en lektion som vanligt mellan 8.20-10.00. Efter den lektionen cyklade jag hem och tog det lugnt en stund. Då ringde min systers gymnastiklärare och sa att Ebba fått en diskus på axeln och hade jätte ont, så jag och mamma körde till skolan och hämtade henne sedan åkte vi vidare till Kristianstad Kliniken. Där blev vi skickade till röntgen och sedan till akuten. Och stackars ebba har fått en spricka i axeln och kan varken tävla regionen eller lag-sm. Tycker så synd om henne! Morfar hämtade iallafall mig på sjukhuset och körde mig till skolan. På skolan så hade jag psykologi mellan halv 3 och 4. Sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi hem.

min älskade syster.

Efter en stund bestämde jag och Hannah oss för att dra till Jocke och förfesta, så jag gjorde vid mig och åt lite grann. Förfesten hos Jocke var riktigt rolig, hade verkligen skit kul!! Skulle egentligen gått ut med men blev ej så, aja sjukt rolig kväll ändå!

P.s. Hannah Brandin du är en riktig pärla, love you.

Tal & Idol.

Hej på er allt bra? själv mår jag bättre en igår iallafall är fortfarande rätt sleten i kroppen och förkyld men ändå bättre. Nu sitter jag och skriver lite om mitt tal jag ska ha i Pedagogiskt Ledarskap samtidigt som jag kollar på Idol. Sebastian Krantz sjöng precis, sjukt duktig är han och bara 16år!! Aja vissa människor har tur!!

dessutom en av mina favorit låtar!

mysa

Hej igen, funderar på att sätta på mig mysdress nu och sätta på en kopp te sedan kolla one tree hill. Ja så blir det, de är jag värd!


jag saknar min hårfärg lite, dags att gå till frisören kanske?

sjuk

Varit i skolan som vanligt idag, sen skulle jag snabbt hem för att sedan sticka på ett möte på söderport. På cykelturen hem började jag känna mig väldigt dålig så tog febern på hemvägen och ja jag var sjuk!! Så blidde inget möte för mig nej :( . Nu ska jag försöka vila bort min feber!

were do we go from here?

dags att packa lite kläder, ska snart till sebban och sova där. Ni får ha en trevlig kväll allihopa!


huvudvärk

nu börjar huvudvärken krypa fram igen, fy vad jag ogillar de!

när det bara var vi.

en dröm

Tjuudeeeluttan. Dagen har spenderats i skolan och jag har varit seg som en kratta för att jag inte mått bra men sen kom Hannah med en alvedon :) Snäll som hon är. Drömde en jätte knäpp dröm inatt om att jag klippte mig som en munk och sen ångrade jag mig för att jag kom på att jag ville ha långt hår till studenten haha.. Aja nu ska jag snart iväg och handla. puss.

kläderna

Blev lite bas plagg på H&M idag, här kommer de:

1. klänning 99:-

2. Kofta 99:-



3. Linne 49:-


one tree hill.

hej igen, har precis ätit lasange och nu ska jag kolla på något avsnitt one tree hill. Längtar tills dom nya avsnitten kommer ut? vet någon när dom gör de? Blev lite shopping på stan idag, bilder kommer senare! Puss.

godmorgon.

sitter här och dricker te och äter yoggi med mussli. För en stund sen körde jag Ebba & Sebbe till skolan, snäll som jag är:) Nu ska jag ta det lugnt en stund och sedan ska jag in till stan en snabb sväng och vid fyra ska jag vara tränare. Resten av dagen återstår att se.


slut på kalset

nu har alla gäster åkt hem förutom Sebbe. Har varit en trevlig kväll tycker jag! Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, ska ju upp tidigt imorgon och hjälpa ebba. Ni får sova gott, puss.




tröjan.

tänkte lägga upp bilden på tröjan jag fick av mamma igår,

nu ska jag fortsätta och prata med folket som är på kalset, skriver sen.

hej på er,

då åkte precis min älskling hem. Igår hjälpte han mig att vara barnvakt för mina kusiner, sen sov han här! Var ju också tränare på lingvallen igår & det gick toppen. Mamma var på Väla när jag var där & när hon hämtade mig hade hon med sig en fin & mysig tröja till mig. :) bild kommer senare.

Idag ska jag fira min mamma som fyller år idag! Och vid fem blir det kalas för släkten.

GRATTIS MAMMA!! :)





sova nu snart.

blev inte sebbe ikväll tyvärr .. men imorgon så hoppas jag verkligen att jag får träffa dig. Istället blev de en sväng till maxi & lämna fia sen vidare till videomix med Hannah och Ebbis och slutligen One tree hill. Nu ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka till Lingvallen och vara tränare där hela dagen. Sweet dreams.

''I wish you were here with me tonight.''

Waka waka ..

Nu är jag äntligen hemma eller har varit det en stund men ändå. Dagen har spenderats på bokmässa, en stund i stan med E & H och så har jag varit i skolan och läst Psykologi. Efter skolan åkte jag, Emilia & Oliver till Willys. Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. Ska träffa Sebbe iallafall men det blir inte förren senare för han ska först spela match.

Förresten så fick jag och alla andra truppisar en jätte fin tavla av Maria igår och bild på den kommer här :

vi hörs senare,

kvällen

hej blir ett litet snabbt inlägg nu innan jag ska nana. Var en super trevlig kväll med truppis tjejerna & Emilia. Mycket skratt & skojsigheter. Samtidigt som det också var lite sorligt i bakhuvudet hela tiden. Tänk ett år utan vår marresnarre!:(

Och så lite bilder från kvällen:

gullungar

söta maria!

haha corres & pissas ''tack för skjutsen'' brev .

BÄSTTTT!!!


Jag kommer sakna dig Maria ''marre'' Persson, men som du säger:
''Detta är inte slutet, det är bara början på något nytt'' <3

Frukost.

Godmorgon, just nu sitter jag och äter frukost och pratar med mammsen. Får snart börja fixa mig inför skolan! Efter skolan ska jag först på möte, sen förhoppninngsvis hinna träna och sen hem till Cornelia för 18års firande av henne och hejdå kväll för Maria.. Vi hörs senare :)


kalas nästa

precis hemkommen från en runda i stan med Emilia och Hannah. Köpte en present till mamma för hon fyller år på söndag :) Annars har jag bara varit i skolan idag. Och när jag kom hem stod ett par skor och väntade på mig som mamma köpt till mig!! :) Nu ska jag fräscha upp mig lite och göra mig reda för kalas för fisen :) puss.

dagens outfit;

skor från dinsko 449:-