fångarna på fortet.

sitter och kollar lite smått på fångarna på fortet, rätt bra program ändå! Föräldrarna mot barnen idag, lite kul för när barnen vinner något blir föräldrarna lika glada ändå haha. När Anna Books dotter svarade rätt på en gåta och vann över Pernilla som var i föräldrar laget så stod Anna och hoppade av glädje, haha. Snart ska jag nog gå och lägga mig, är riktigt trött som vanligt. Men innan dess ska jag äta en kiwi :) natti nattii..


dagens shopping

tights med möster (syns inte mycket på bilden) 199:-
mysdress 199:-/del.

skola och stan

lång dag idag. började med att vi skulle ha ett experiment i skolan där vi skulle prova åka rullstol och se hur det var för dom som gjorde de, kul faktiskt. Vi var inne i stan och provade, var faktiskt inte så lätt. Efter den lektionen hade vi religion sedan matte. Sen var skolan slut och jag åkte först hem sedan åkte jag in till stan och köpte en mjukis dress & tights på bikbok :) (bilder kommer senare) nu ligger jag här trött som en gnu och ska snart lägga in alla mina ny tvättade kläder i garderoben. puss och kram


hos älskling

hejsan svejsan :) sitter hemma hos min älskling nu & jag har precis ätit rån och han kanellbullar. O då menar jag många kanellbullar haha, tror att han åt sju. Innan jag kom hit vart jag först tränare för mini gruppen sen den minsta tävlinggruppen, alltid lika kul trots att jag var slut i huvudet idag. Men man får alltid söta och goa kommentare av barnen som gör en på topphumör:). Efter det var jag hemma o åt & dushade sen stack jag hit. Nu ska jag fortsätta mysa med sebban. Puss & Kram

frukost

godmorgon på er :) ledig idag, riktigt skönt faktiskt. Har precis ätit frukost och snart ska jag göra vid mig lite. Vid fyra ska jag vara tränare och jag tänkte hinna med lite saker innan dess, får se vad jag hittar på ska iallafall packa upp min resväska. Puss så länge.


hemma

nu är jag äntligen hemma från lingvallen.  Helgen har varit jätte rolig men nu har jag ont och är trött i hela kroppen så det är skönt att ha kommit hem. Blir inte mycket gjort idag ska dusha och sova! Imogon är jag ledig så då ska jag se till att fler saker blir gjorda! Ha det bra så länge :)

Lingvallen nästa stopp.

Vaknade upp med mitt hjärta i morse sedan körde vi och hämtade Dennis sedan mot skolan för första lektion som slutade vid 10. Efter de åkte jag och Emilia till stan och åt sedan körde jag till Elgiganten och hämtade Ebbis mobil Just nu är hemma nu och väntar på att min långa rast ska ta slut. Vid halv 4 åker jag från skolan mot Lingvallen och stannar där över helgen!! ni får ha en rolig helg, för de ska minsann jag ha :)

en bild på oss, för jag tycker om dig så himla mycket. du är världsklass.

hemma

hejsan, idag har jag varit i skolan från halv 10  till halv 2. Har precis ätit lite yoggi och mackor och nu ska jag bara ta det lugnt i ca 2 h- Sen ska jag iväg på träning och kötta och ikväll efter träningen ska jag träffa min älskling,längtar!

Riktigt skönt att det bara är en dag kvar i skolan sen helg de gillar vi.

dagens outfit.

BLÅST = AS TRÅKIGT!

Nu har skolan dragit igång på riktigt! var en seg dag och fy vad det blåste när vi cyklade till och från skolan. Nej blåst är inget roligt väder och inget jag vill rekommendera i framtiden haha. Ska snart iväg och handla lite gott till helgen då jag ska till Lingvallen. byebye !

så länge tänkte jag bjuda på en bild på gympans egen....

PISSA :D

sovdags!

hejhej, nydushad och redo för en godnatts sömn nu.
Som sagt var jag på ledarmöte förut och sedan på träning, en riktig gympa dag idag.
aja, nu är jag trött och har inte mer att säga så; godnatt på er.

en bild från träningen idag

kinamat!

blir ett snabbt inlägg nu, ska snart iväg på ledarmöte sedan träna!

dagen började med skola där vi kollade på film hela dagen o efter skolan åkte jag, Hannah & Emilia in till stan och åt på kinaresturang. Mycket gott och trevligt sen gick vi en snabb runda i stan, hittade en tröja som jag kanske ska köpa senare i veckan.

efterrätt från i söndes, sjukt god.

...

''why live in the past and regret the things I have done, when the future is all that counts.''



dagens,

godkväller, haft en trevlig dag?
min har iallafall varit helt okej, dagen började med skola och planering för aktiviteter som vi skulle ha för dom nya ettorna. På efter middagen utförde vi det. Efter skolan åt jag lite sen körde jag ebba till elgiganten där hon köpte en mobil, sen körde jag vidare henne till träningen. Själv körde jag in en snabb runda i stan för att skaffa ett eget H&M kort och efter H&M körde jag till centralskolan där jag skulle vara tränare. Nu sitter jag här med ebba och laddar över musik och bilder till hennes telefon. hejsålänge



dagens lunch

nu ska jag iväg en sväng med mamma.

I like to move it, move it.

här kommer några få bilder från igår! kvällen var sjukt lyckad!



stan!

dagen har spenderats i stan med mamma, Ebba & Oliver. Shoppade lite och åt glass! Nu har jag precis ätit lövbiff och ska snart börja göra vid min inför kvällen, frågan är bara vad ska man ha på sig!?
För er som inte vet börjar kvällen med förfest hos Emilia sedan vidare på 20års fest hos Calle!

klocka från kapphal


tröja från MQ

köpte även klämmor från H&M.

i'd rather be with you.

gud vad trött jag är nu, orkar inte ens resa mig .. har dragit ner persiennen och nu ligger jag i mörkret och kollar bloggar, lyssnar på musik och håller på att somna. Funderar på att kolla ett chuck avsnitt snart! Får se om jag orkar göra något ikväll, annars blir det bara datorn och taggning inför morgondagen som innehåller shopping (förhoppningsvis) och 20 års fest :D hoppas i alla fall att ni har en trevlig kväll :) vi hörs!

vill tillbaka till värmen! och alla skojsigheter.


vandring ..

nu är jag väldigt trött efter en varm dag med vandring & sanddjurs tävling.


maxi.

tjuuudelluuttttprutttttt. precis hemkommen från en runda på maxi med sebbe & hannah :) handlade lite fika till vandringen med skolan imorgon :) efter träningen har jag inte gjort mycket annars förutom att äta med ebbis!

söte ebbis.


skor från dinsko, vill ha!!

Första skoldagen.

första skoldagen idag efter sommarlovet, har inte ens hunnit tänka på att skolan har börjat. Och att det är sista året!?  Iallafall så varade skoldagen i en halv timme, lönt. Efter skolan cyklade jag hem & så körde jag in till stan med Oliver för att han skulle köpa en keps. Tittade lite i affärer också, hittade lite men köpte inget. Nu har jag precis lagat mat och ska äta den, lite senare blir det träning.

dagens outfit; klänning från h&m

Gårdagen hos Emilia var också trevlig, vi åt wook, kollade på film och mös!
Tycker om er så mkt tjejer.
bild från turki!


Återigen till maten!

Torsö.

hejsan, nu är jag tillbaka från Torsö.
Ett mycket mysigt ställe med mycket finare väder än i kristianstad.

nu ska jag vara tränare i en & en halv timme och inatt ska jag sova hos Emilia:) Haaoo de!

sebbe, träna, stuga.

regnet öste precis ner här och nu skiner solen, underligt! nu är jag med sebbe och myser. ikväll ska jag först träna sen åker jag till pissas stuga tillsammans med cornelia, maria, emilia och självklart pissa. ska bli trevligt som tusan :) nu ska jag umgås med sebbe lite innan han sticker, puss.


gympadag

HALLOJ! dagen har spenderats i träningshallen från 9-13. Nu har jag precis duschat och ätit och ska vila upp mig lite sen ska jag lämna tillbaka några filmer och efter det ska jag till nästa träningshall från 17-19 fast ska vara tränare denna gången! Och senare ikväll ska jag träffa min älskling, gillas!


haha måste se denna!


duktig.

idag har jag varit duktig och städat mitt rum, ska bara damsuga också. Sen har jag myst lite med min boyfriend, lagat mat och bara tagit det lugnt. nu är det chuck som gäller!

red head!


bilder från kräftskivan.

lag 1
lag 2
lag 3
tack för en fin kväll!

hallooooaaaa.

kvällen har spenderats med ebba, oliver, hannah, emilia & sebbe. Vi har kollt på FARSAN! Rolig film faktiskt. Har även färgar håret rött, blev kanske inte riktigt som jag ville menmen ändå ganska nöjd! Ska iaf ha det såhär ett tag men sen blir det färgning hos frisören fast inte rött nästa gång dock. Nu sitter jag vid datorn medans oliver och sebbe spelar fifa!

myyy babe's!



här är även en bild på mitt schema! vet inte om jag ska skratta eller gråta åt fredagarna.

14 / 8 - 2010

kräftskivan igår var super trevligt! bilder från gårdagen kommer upp senare :) Idag har jag bara tagit det lugnt och suttit framför tv:n. Ikväll ska jag beställa pizza med ebba, oliver & hannah och så ska jag förhoppningsvis
färga håret rött :)

en bild från förra gången jag hade rött.

kräftskiva

äntligen fredag och ikväll blir det kräftkiva med några tjejer, myys! under dagen har jag myst med sebbe, kollat film med ebba och bara slappat! sköönt :) nu ska jag snart böja göra vid mig, hoppas ni får en trevligt kväll :)

har ingen ork.

Hejsan svejsan! Har inte orkat sitta vid datorn idag. Började dagen som tränare i 3 timmar! sen har jag bara kollat film och under filmen fick jag jätte huvudvärk och började må illa.. Så jag har vilat hela tiden och är nästan pigg nu :) ikväll ska jag träffa min älskling .



föresten har jag nämnt min dolda talang i kubb? satte kungen på första slaget!

lite mer shopping.

har varit i stan en snabbis idag med emilia, skulle köpa jeansen jag hittade igår! Blev ett sett underkläder också.

nu ska jag snart göra pizza :) och ikväll blir det träning!

fika och handboll

precis kommit hem från en fika i stan med mina favorit tjejer. En mysig kväll med massa prat! synd att det är så pass kallt ute bara, det ska jag vara varma sommarkvällar nu. Innan fikan var jag och Emilia och kollade på när Sebbe spelade Handboll, dom vann och han var jätte duktig! Nu ska jag snart borsta och krypa ner i sängen..

bild från tyskland i 9an, i missss.

in the city

solen lyser idag, härligt härligt. dagen har spenderats i stan med Ebba och Sebbe . Köpte ingenting men hittade ett par jeans som jag kanske ska in och köpa imorgon. Ebba och Sebbe hittade dock saker båda två! Vi åt också kebab:) gottii .

Igår var jag med Sebbe och Nisse och kollade på film (kommer inte ihåg vad den hette). Vet inte riktigt om jag tyckte filmen var bra eller dålig men den slutade iallfall skit dåligt. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig och sov :)

bild från kolonin.

movie night!

Efter kinamaten igår åkte jag hem till sebban :) vi bestämde oss för att köpa lite gott sedan kolla på min favorit film och efter det hans favorit film :) Min blev så klart ''The last song'' och hans blev en basket film (kommer inte ihåg vad den hette, men bra var den iallfall.) Handlade om ett lag som inte hade någon hyffs alls och sket i skolan sen fick dom en ny tränare som skulle göra allt bra :P Sen åkte jag hem och sooooovvv dåligt! Spindel i rummet..
i lööööve yooou .

Förkyldning

jag hatar förkyldningar!! den jag har nu har hållt i sig i en evighet.. Hur gör man för att bli av med en? När jag tar nässpray börjar jag bara nysa och det hjälper inte alls. Visst jag blir iallafall inte lika täppt i näsan. jaja nog snackat om förkyldning! Har ni några tips är det bara att komma med förslag. : )

Maxi

Precis hemkommen från en runda på maxi med mammi. :) fick med mig en penna, post-it lappar, vattenflaska, tights och nötter hem. Är galet trött idag, blev ganska sent igår och när jag väl kom hem var det en spindel på mitt rum (ogilla) sen skulle jag upp 8 för att träna kl 9. Funderar på att ta en powernap nu!

här kommer iallafall lite bilder från martin&martin;


hejsålänge!

mys dag

som sagt blir det en mysdag för mig idag, vilket innebär mysiga kläder.


och vad är en mysdag utan kinamat med familljen?

p.s. grattis mamma & pappa på er tolvåriga bröllopsdag.

nu ska jag hem till min älskling och mysa vidare hos honom : )

Gårdagen.

Gårdagen var helt okej, förfesten var skoj och Martin&Martin var helt okej. Sov nästan till 2 idag. Galet för jag brukar aldrig sova så länge! Idag regnar det och då betyder det att det blir en mys dag! Här kommer en bild från igår! Nu blir det movietime!!

partyparty!

Kvällens outfit;




photos from Bergkvara

nu har jag städat mitt rum och har verkligen inget och göra så varför inte blogga igen haha?

gårdagens outfit;
tröjan är från ullared och är galet skön!


goodbye my almost lover
goodbye my hopeless dream.

har ju inte lagt in bilder från bergkvara heller kom jag på! har inte fått bilder från andra än, men tog några själv . Här kommer en del :)

















SO LOOONG!!

TRÄNAT!!

Har tränat idag 9-12! Sjukt trött när jag skulle upp men lite träning gör allt bättre. Har ju inte tränat på en veckan! Ikväll ska jag först till Jocke på förfest sen blir det Martin & Martin och fest för hela slanten :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa undan på mitt rum för det ser förjävligt ut, trots att jag städade det igår . Hörs senare!:)
P.s. Jag och Ebba gjorde chokladmuffins igår, måste bara skryta och säga att dom var SJUKT goda! Längesen jag lyckades med bakningen haha

SÅ SJUKT BÄST!!


att fylla garderoben med.

Har precis kommit hem från stan. Har varit en lång dag känns det som, hämtade först ebba hos mormor och morfar sen körde vi iväg på jakt efter en extern hårddisk till mig. Till en början hittade vi inte en enda som jag ville ha men så ringde morfar och sa att han hittat en på ''Kjell och company''. Så vi körde dit och köpte den :)

min nya externa hårddisk 499:-
Sen lunchade jag med mamma och Ebbis :) blev en bakad potatis för mig! Sen gick vi i några affärer :) Hittade sjukt mycket fina saker fick inte allt med mig hem men en del iallafall :)
mysig tröja från MQ
jeanstights MQ
prickiga tights MQ
tjocka tights H&M
träningsbyxor Stadium
Klänning H&M

onsdag, torsdag och lite utav fredag.

Ledsen för att det inte blev någon upptradering igår, men vi blev kvar ett tag hos mormor&morfar sen körde jag direkt till Sebbe och sov där. Nu har jag iallfall precis kommit hem och ska snart hämta ebba och sen ska vi köra och köpa en externhårddisk till mig :)

I går började dagen med att jag gick upp vid tolv tiden och åt frukost sen städade jag undan på mitt rum lite grann. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte till åhus och köpte glass! MUMA! Sen blev det hem, duscha och göra vid sig för att sedan bege sig till mormor och morfars koloni stuga. Där åt vi, spelade lite spel och hade det mysigt.



mamma, pappa ebba o morfar.


ebba o mormor


ebba!


sisss.


morfar, pappa, mamma o mormor.


plockepinn


I onsdags åkte jag, ebba och pappa ner till nogersund till farmor och farfars stuga för att pappa skulle borra något hål. Vi fick varsin glass vid hamen direkt när vi kom dit, gud vad mysigt där är. Men istället för att stanna där åkte jag farmor, ebba och några till till Sölvesborg för lite shopping. Fick en jätte fin tröja/tunnika av farmor. Senare på kvällen åkte jag hem till Hannah och kollade på film med henne och Emilia. Sex and the City 2 blev det. MASSA MYS på det.


från rut mfl. 199:-

Bråttom.

Har precis kommit ut från duschen och känner att jag har lite bråttom, ska vara hemma hos mormor & morfar kl 6 och äta där! Kastar in ett inlägg ikväll istället om gårdagen!

hej så länge.


p.s. har ändrat designen lite!

Nova Lund.

Blev att gå upp tidigt idag med först iväg på ett litet ärende, sen körde jag och Hannah till Nova Lund och shoppade lite. Hittade inte speciellt mycket, men lite fick jag med mig hem iallafall :)
bild nr 1: Ginatricot.
bild nr 2: veromoda
bild nr 3: JC
bild nr 4: bikbok.
sen köpte jag även underkläder.

Hemma..

HEEELLO SUNSHINES!

Är hemma från en helg i Bergkvara nu. Har haft jätte kul men skönt att komma hem för jag är sjukt trött. Ska bli skönt att sova i en stor säng inatt. Nu sitter jag hemma hos Sebbi och vi eller jag har precis druckit tee. Nu tittar sebbe på friidrott och jag sitter på datorn. Bilder från Bergkvara kommer när jag fått bilder från dom andra som var där och när jag sitter på min egen data.

Har förresten slutat jobba nu, så nu blir det härliga och förhoppningsvis soliga dagar resten av sommarlovet. Ska iväg imorgonbitti så det blir ingen lång sovmorgon imorgon men det får jag ta. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll istället :)

Men nu ska jag krypa upp till Sebastian. hej så länge.